Gespecialiseerd in Strafrecht en bestuursrecht

Strafrecht

In het strafrecht staan wij verdachte personen en ondernemingen bij. Bij ons werk staat één waarde voorop: het belang van de cliënt. Wij kennen het reilen en zeilen van de politie, het Openbaar Ministerie en de rechterlijke macht. Daar weten wij slim op in te spelen om het beste resultaat te halen. Als iemand in aanraking komt met politie of justitie is het belangrijk dat men direct een advocaat inschakelt. Een kleine verspreking kan gigantische negatieve gevolgen hebben. Dat moet worden voorkomen.

Bent u door de politie uitgenodigd om bij de politie voor een verhoor te komen of heeft u een dagvaarding ontvangen om te verschijnen bij de (politie)rechter? Neem dan direct contact met ons op.

Bestuursrecht

Naast het strafrecht voeren wij een algemene praktijk in het bestuursrecht. Dat kan uiteenlopen van een ingetrokken bijstandsuitkering en de afwijzing van een urgentieaanvraag tot de sluiting van een pand in het kader van de Opiumwet. Ook behandelen wij zaken binnen het domein van de ruimtelijke ordening, bijvoorbeeld een opgelegde bouwstop. Mr. Çiçek is al sinds 2014 gemeenteraadslid en kent mede door zijn politieke ervaring de procedures binnen gemeenten en overheidsinstanties als geen ander. Die ervaring gebruikt hij om samen met de cliënt de juiste strategie te kiezen bij procedures om gevoelige punten te raken en waar nodig om een voorlopige voorziening bij de Rechtbank te verzoeken.

Tarieven

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur
Mr. B. (Bisar) Çiçek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.